Aceto Balsamico Di Modena
Sugar Paste
Kokosovo ulje
Fiamma Paradajz Pelat
Pizza Souce
Kockice Paradajza u soku od paradajza
Trostruki koncentrat paradajza 36-38% NOVO!
Orasi Soia NOVO!
Kačkavalj Goldi - Poreklo Poljska NOVO!
NOVO 2017
Masline
NOVO 2018
Proizvodi Castello
CARAVELLA GRAN RIPIENO - GOTOV ČOKOLADNI GANAŠ (ganache)
CARAVELLA GRAN RIPIENO je nova linija ganaša (ganache) specijalno dizajnirana za punjenja čokolada i pralina visokog kvaliteta. Zahvaljujući odabiru pravih sastojaka i naprednom procesu proizvodnje, Caravella Gran Ripieno je formulisana u skladu sa veoma visokim kriterijumima. Ne sadrži hidrogenizovane biljne masti a upotrebom samo prirodnih aroma Caravella Gran Ripieno pruža potpun i intenzivan ukus.
Ganaši predstavljaju proizvod odmah spreman za upotrebu, može se koristiti kao takav ili u kombinaciji sa drugim sastojcima kao što su: kafa, pomorandžina kora, bosiljak, razni začini, riža, itd... Koristi se u pripremi čokoladnih kremova, za punjenje najkvalitetnijih pralina, čokoladica, hrskavih čokoladnih pločica od riže, za izradu čokoladnih tartufa, kao čokoladni umak, glazura, idealna podloga za različite arome i ostale sastojke, odličan za ukrašavanje cupcakes i torti... Njihova svestranost omogućava da se napravi prostor za kreativnost i maštu majstora.
Neodoljivi čokoladni krem - ganaš - ima idealnu razmazivost i ispunjava sve ukuse i želje i ima široku primenu u poslastičarstvu, pekarstvu i za sladolede. Dostupan u tri različita ukusa:
- Lešnik – CARAVELLA GRAN RIPIENO NOCCIOLA
Lešnik čokoladni ganaš sa min 8% pravog lešnika, surutkom u prahu, dodatkom ukusa vanile.
Preporučena temperatura rada je 26-28˚C. - Crna čokolada – CARAVELLA GRAN RIPIENO CACAO
Crni čokoladni ganaš sa min 20% kakaoa, surutkom u prahu, dodatkom ukusa vanile.
Preporučena temperatura rada je 28-30˚C. - Bela čokolada – CARAVELLA GRAN RIPIENO WHITE
Beli čokoladni ganaš sa min 27% mleka, surutkom u prahu, dodatkom ukusa vanile.
Preporučena temperatura rada je 28-30˚C.
-
Zastupnici za EVDAKOVO
Vrhunski margarin
firme Evdakovo...
detaljnije .
-
KAČKAVALJ GOLDI
KACKAVALJ " GOLDI" POREKLO POLJSKA
detaljnije .
-
Catalogo Master Martini
detaljnije
-
Čokolada Caribe
Crna čokolada u obliku diskića za sve vrste glaziranja, premazivanja, dekoracije i modeliranja detaljnije .
-
CATALOGO GLF
detaljnije .
-
GELATO LINEA MASTER MARTINI
detaljnije .
-
Palmino ulje premium
Premijum palmino
ulje za prženje i pečenje,
detaljnije .
-
ARIBA NOVO!
Najkvalitetnija prava čokolada
detaljnije .
MAGACIN
Popova Bara Nova 2 broj 7911000 Beograd
Srbija
011 414 0925
milecvetkovic@gmail.com
BRZI LINKOVI
Biljni krem Ariba NOVO! Margarin Palmino uljeIzrada sajta