PočetnaSertifikatiKontaktUpit za saradnju
PROIZVODI: Biljni krem Instant kreme Hidrantni kremovi Čokolada Kandirane trešnje Neutralni gel Margarini - italijanski Margarini - ruski Masti Palmina ulja premijum Italdoro

Aceto Balsamico Di Modena

Sugar Paste

Kokosovo ulje

Fiamma Paradajz Pelat

Pizza Souce

Kockice Paradajza u soku od paradajza

Trostruki koncentrat paradajza 36-38% NOVO!

Orasi Soia NOVO!

Kačkavalj Goldi - Poreklo Poljska NOVO!

NOVO 2017

Masline

NOVO 2018

Proizvodi Castello

GOLDEN CIOC


GOLDEN CIOC TEČNA ČOKOLADA ZA SVE – napitak, poslastica, sladoled, fil – letnje osveženje, zimska toplina
Tečna cokolada u pakovanju od 1L (karton 12x1L) - Golden Cioc. Pogodna za piće, kao preliv ili dodatak za sve vrste poslastica (sladolede, kolace, torte, kupove...), za pravljenje hladnih letnjih napitaka (uz dodatak ukusa po zelji - mente, kokosa, ruma,kafe, za ledene jogurte... ). Spremna je odmah za upotrebu, ima odličnu gustinu sto odgovara širokoj primeni. Služite je u čašicama dodajte biljnu pavlaku, sladoled i dobićete idealnu poslasticu. Ohladjenu sa dodacima različitih ukusa daje pravo letnje osvezenje. Zimi je zagrejte i imaćete toplu čokoladu. Mešajte je u fil, sa sladoledom….
To je čokolada za sve!
  • Zastupnici za EVDAKOVO


    Vrhunski margarin
    firme Evdakovo...
    detaljnije .


  • KAČKAVALJ GOLDI


    KACKAVALJ " GOLDI" POREKLO POLJSKA
    detaljnije .


  • Catalogo Master Martini


    detaljnije


  • Čokolada Caribe


    Crna čokolada u obliku diskića za sve vrste glaziranja, premazivanja, dekoracije i modeliranja detaljnije .


  • CATALOGO GLF


    detaljnije .


  • GELATO LINEA MASTER MARTINI


    detaljnije .


  • Palmino ulje premium


    Premijum palmino
    ulje za prženje i pečenje,
    detaljnije .


  • ARIBA NOVO!


    Najkvalitetnija prava čokolada
    detaljnije .



Kursna lista

MAGACIN

Popova Bara Nova 2 broj 79
11000 Beograd
Srbija


011 414 0925
milecvetkovic@gmail.com

BRZI LINKOVI

Biljni krem Ariba NOVO! Margarin Palmino ulje




Izrada sajta

MAPA